Насловна / Инфо / Вести / Одобрена бесповратна средства за додатних 14 привредних субјеката у оквиру Пројекта подршке развоју конкурентности ММСП и задруга у 2015. години

Одобрена бесповратна средства за додатних 14 привредних субјеката у оквиру Пројекта подршке развоју конкурентности ММСП и задруга у 2015. години

Среда, 02. децембар 2015.

Након добијања сагласности на измене и допуне Финансијског плана Националне агенције за регионални развој од стране Владе РС, обезбеђена су додатна бесповратна средства у оквиру Пројекта подршке развоју конкурентности микро, малих и средњих предузећа, предузетника и задруга у 2015. години.

Национална агенција за регионални развој одобрила је додатних 2.273.000,00 динара за 14 привредних субјеката који су се налазили на резервној листи, са остваренa најмање 74 бода, што је био квалификациони минимум за доделу бесповратних средстава.

Више од 90% одобрених захтева односи се на уређење пословања у складу са захтевима међународних стандарда пословања.

Списак додатно одобрених пријава се налази на сајту НАРР, у делу "Активности" - "Подршка предузетништву" - "Програм подршке развоју конкурентности ММСП и задруга у 2015. години".